Bulletin k utkání #04 - 24/25
1. SK Prostějov - FC Zbrojovka Brno
Dotazník - Jan Koudelka

Dotazník - Jan Koudelka

11. zajímavostí o mně

Šňůra individuálních dotazníků, které budeme postupně pokládat členům “A” týmu pokračuje. Můžete se těšit nejen na zajímavosti, které o našich borcích nevíte, ale zároveň si je prohlédnete i v jiné roli než sportovní. Čtvrtý adept je Jan Koudelka, který novou roli zvládl na výbornou.



1. Kdy jsi začal s fotbalem a kde?
Zhruba ve čtyřech letech v přípravce v Boskovicích.

2. Největší zážitek?
Mám štěstí, měl jsem jich víc. Obrovským zážitkem byla šance v první lize a další přišly s malým fotbalem, když se nám podařilo vyhrát mistrovství světa a mistrovství Evropy.

3. Mimo fotbalové koníčky?
Rád chodím na ryby, zahrát si tenis a malý fotbal a k tomu si zahraji i playstation.

4. Nejlepší hráč?
Tohle jsem nikdy úplně neprožíval, protože jsem pokaždé dostal dres někoho jiného. Ale z českých hráčů to byl Tomáš Rosický a ze světa to je pořád za mě Cristiano Ronaldo.

5. Oblíbené jídlo/pití?
Chutná mi česká kuchyně a jsem docela na sladké, takže knedlíky s ovocem nebo buchtičky s krémem. Ovšem pochutnám si i na dobrém steaku. Z pití mám rád samozřejmě pivo, zero colu.

6. Jsi dobrý kuchař?
Tak to si myslím, že opravdu nejsem.

7. Preferovaná módní značka?
Nějakou úplnou jedničku nemám.

8. Jakou posloucháš muziku?
Od všeho něco, podle nálady. Někdy jsou to starší písničky z devadesátek, někdy jsou to ty nejnovější.

9. Vytoužená dovolená?
Už je to tedy dlouho, ale v hlavě mi utkvělo Švýcarsko kvůli krásné přírodě, takže tam bych se určitě chtěl ještě znovu podívat. Jinak samozřejmě teplé destinace u moře.

10. Uznávaná osobnost?
Žádnou nemám.

11. Životní sen?
Snem každého fotbalisty je zahrát si první ligu což se mi splnilo. V téhle chvíli bych chtěl být co nejdéle zdravý, abych mohl dělat pořád to, co nás všechny baví a to je fotbal.

Zpět na úvod